Vi vill göra det lättare att graderas inom Taekwon-do

Välkommen till Chagi Academy, en e-lärningsplattform riktad till att hjälpa taekwon-do utövare att förbereda sig för sina graderingar. Vår mission är att erbjuda en omfattande och tillgänglig online-resurs som täcker både teorin och teknikerna som krävs för att avancera i denna kampsport. Vi har en vision att växa sporten och göra den mer tillgänglig för alla samtidigt som vi hjälper till att digitalisera marknaden för kampsport.
Hur började det?

Vår berättelse

Vi på Chagi Academy har ett brinnande intresse för fysisk aktivitet och vår ledning har under många år arbetat med att utveckla sporten Taekwon-do på andra håll. Under tiden som atlet och klubbägare uppmärksammade vår VD ett problem. Det är ofta svårt och tidskrävande att förbereda sig inför graderingar då informationen kan vara svåråtkomlig, splittrad och man behöver använda flertalet olika medium för att lära sig det man tror sig behöva kunna inför en gradering. Vårat mål är att göra graderingsprocessen smidigare, mer tillgänglig och roligare så vi tillsammans kan fortsätta utveckla sporten och gemenskapen.
Vad kostar det?
Gratis , så klart!
Taekwon-Do borde vara tillgängligt för alla, oavsett deras ekonomiska situation eller upplevda förmåga. Vi vill sänka tröskeln för nybörjare som är intresserade av denna sporten och bevisa att det inte är så svårt att klara av en gradering som det kanske verkar. Vi vill också uppmuntra fler människor att börja med Taekwon-Do, avliva myten om att det är svårt att klara av en gradering och hjälpa dem att uppleva fördelarna med denna sport. Därför har vi gjort tjänsten helt gratis.
Registrera konto
Hur funkar det?

Vårt tillvägagångssätt

På Chagi Academy tror vi att det bästa sättet att förbereda sig för en taekwon-do gradering är genom träning och vägledning. Därför har vi skapat en e-lärningsplattform som tillhandahåller omfattande instruktionsvideor, teoriavsnitt, graderingskriterier och andra resurser som täcker allt som krävs för avancemang till nästa grad. Till hjälp har vi expert från fältet som brinner för sporten lika mycket som oss och som är bland de bästa i teknik och mönsterutövning i Sverige.

Vår plattform är enkel att använda och tillgänglig från var som helst, när som helst. Du kan logga in på Chagi Academy från både på dator och mobil.